Incasso

Published on februari 16th, 2017 | by Ad van Gestel

0

Zat van debiteurenbeheer?

De oplossing

De meeste ondernemers zijn het er unaniem over eens: één van de minst leuke, meest belastende taken op het gebied van ondernemen is toch wel het bijhouden van het debiteurenbeheer van je bedrijf. Toch is het ook ongelooflijk belangrijk dat je de boel enigszins op orde houdt. Doe je dit niet, dan kom je voor ongewenste verrassingen te staan. Dit kan er voor je het weet voor zorgen dat het bergafwaarts gaat met je bedrijf. En dat is natuurlijk iets wat je koste wat het kost wilt voorkomen. Ook is het belangrijk dat je eerlijk uitbetaald wordt voor alle goederen en diensten die je levert. Je wilt niet het gevoel hebben dat je al die moeite in feite voor niets doet, of dat je lege uren draait. Gelukkig kan dit alles gemakkelijk voorkomen: bmk debiteurenbeheer.

Goed geregeld

Met bmk debiteurenbeheer kan je met een gerust hart je debiteurenbeheer uit handen geven. Dit wordt namelijk zo goed mogelijk voor je geregeld. Als eerste zal worden gekeken naar de manier waarop je de zaken momenteel regelt. Is het systeem dat je hanteert goed, of kunnen hier nog verbeteringen doorgevoerd worden? Op basis hiervan zal een plan worden opgesteld, waarin je natuurlijk ook zelf inspraak hebt. De volgende stap bestaat uit het vervangen van je systeem en het toepassen van de afgesproken vernieuwingen. Denk hierbij aan introductie van nieuwe software en methodes.

Hou het simpel

Een ander aspect is het contacteren van wanbetalende klanten. Veel ondernemers vinden dit nog de meest onplezierige taak binnen het debiteurenbeheer. De professionals van bmk debiteurenbeheer nemen dit zo van je over. Zij bellen klanten met een achterstand voor je op, en handelen elke zaak zo voorspoedig mogelijk af. Zij weten precies hoe je een klant het best kunt benaderen, en ook wat je beter niet kunt doen. Je kunt er dus gerust op zijn dat de naam van je bedrijf zo goed mogelijk wordt uitgedragen. Al met al zie je dat alles perfect geregeld wordt, waardoor je zelf eindelijk toe komt aan de dingen die er voor jou echt toe doen. En dan wordt ondernemen weer een stuk leuker.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑