Veiligheid

Published on maart 27th, 2018 | by Ad van Gestel

0

Opleiding TBV

Wil je jezelf verder ontwikkelen in het beheer van beveiligingsinstallaties? Dan is de opleiding TBV compleet de ideale stap. Na het behalen van de cursus ben je in staat om een technisch beveiligingsbedrijf te leiden. Deze MBV TBV compleet cursus bestaat uit een 13-daags programma waarin je onder andere te maken krijgt met brandbeveiliging, toegangscontrole, algehele wet- en regelgeving én diverse soorten beveiligingsmaatregelen. Na afronding van de cursus heb je voldoende kennis om objecten in alle gestelde beveiligingsklassen (1 tot 4) te mogen beheren. Tijdens de cursus krijg je nadrukkelijke ondersteuning in het eigen maken van alle onderdelen die komen kijken bij deze TBV compleet cursus.

Voor wie?
De TBV cursus kan gevolgd worden door een groot aantal mensen. Onder andere monteurs, technici en adviseurs van beveiligingsbedrijven komen in aanmerking voor de cursus, maar ook verzekeraars. Deze laatste groep heeft uiteraard baat bij de voorschriften en herkenbare situaties die komen kijken bij de beveiliging van gebouwen. Er zijn overigens ook voorwaarden gesteld aan de deelname van de TBV compleet cursus:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de inbraakbeveiliging is een pre; mocht je dit niet hebben dan kan je het beste een theorie- en praktijkdeel van de cursus Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV) doorlopen

Het resultaat
Na de cursus ben je dus officieel gecertificeerd om beheerder te worden van de beveiliging van gebouwen. Dit betekent dat je wettelijk erkend technicus beveiligingsinstallatie, je weet hoe je een beveiligingsplan moet opstellen en je bent in staat het beveiligingsgebouw te lieden volgens de gestelde normen. Wil je ook vakspecialisten uit de praktijk die je gedurende de cursus verder helpen, branche-erkende waardepapieren verdienen en maatwerk cursussen doorlopen die aansluiten op het werk in de praktijk? Kijk dan snel verder. De waardering voor het afronden van de TBV compleet cursus, eventueel in combinatie met een MBV cursus, is een getuigschrift.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑